Filmkväll med kompisarna

Älskar ditt barn Spöket Laban och vill bjuda hem sina kompisar på filmkväll? I kläder från Gant kan han eller hon busa loss utan problem, och samtidigt känna sig snyggt klädd.

Varför är kläderna så viktiga?

När det kommer till barn och kläder är de viktiga på flera sätt. En sida av saken är att barn måste kunna leka och inte ha kläder som riskerar att gå sönder eller hindrar dem från att kunna röra sig fritt. Ett kalas eller en särskild tillställning kan vara ett undantag, men en filmkväll kräver inte att barnen är uppklädda och därför kan kläder från Gant passa perfekt. En annan sida av saken är att barn i ganska tidig ålder är känsliga för behovet att smälta in och vara som andra. Under förskoleåldern är det nog inget problem, men redan de första åren i skolan märks det ifall någon sticker ut genom att till exempel ha dyrare eller mer slitna kläder än de andra. Gant är ett bra alternativ här, eftersom det är snygga kläder, men samtidigt enkla, vilket gör att det blir lätt att smälta in.

Spöket Laban

Att barn har sina egna favoriter bland filmfigurerna är inte särskilt konstigt, det är en form av underhållning som är skapad just för att passa dem. Lilla spöket Laban är en klassiker bland barnböcker, där den första boken kom redan 1965. Filmerna dröjde lite, men mellan 2006 och 2009 kom fyra olika filmer, som fortfarande är populära bland barn. Det finns även äldre kortfilmer som har gått som barnprogram. Att ha Spöket Laban-tema på en filmkväll passar bäst när barnen är små, så att det inte finns risk att de ska tycka att filmerna är för barnsliga.

Låt det vara enkelt

Kanske dras du med i hur sött det är med en filmkväll för de små barnen, och vill fixa till hemmet eller klä upp er. Det är lockande att till exempel haka på mini-me-trenden, men för barnets skull är det nog bättre att hålla det enkelt. Låt honom eller henne själv välja något nytt plagg från Gant om du vill att det ska kännas festligt, så kan det kännas speciellt och samtidigt lite vardagligt att ha hem kompisarna på film – precis som det kan kännas senare i livet. Att även i andra sammanhang satsa på att försöka hålla kläderna enkla kan vara en bra idé. Speciellt med tanke på hur många olika plagg som kan behövas. Att satsa på att ha många plagg som är att betrakta som baskläder och som är lätta att para ihop med varandra är smidigt. Då behöver du inte leta så mycket för att hitta kläder i garderoben som passar ihop. Även här kan Gant vara ett bra märke att hålla dig till när du vill göra inköp, eftersom de har många enkla och snygga kläder för barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *