Surfa med lilla spöket Laban

Det är ingen nyhet att författarinnan Inger Sandbergs böcker om spöket Laban är uppskattade av både barn och föräldrar. Precis som många andra populära litterära figurer har spöket Laban blivit en hel industri. Förutom böckerna kan du hitta leksaker, sängkläder, filmer och till och med appar där barnen kan surfa tillsammans med Laban och lära sig mer om färger, djur, siffror och bokstäver. Läs mer här.

Satsa på marknadens bästa surfplatta

Idag har tekniken minst sagt tagit enorma språng framåt och både datorer och surfplattor har tagit steget från hemmet in i skolans värld. Samhället har helt enkelt digitaliserats på alla plan. Numera har varje lågstadieelev antingen en egen dator, mobiltelefon eller surfplatta. I många fall alltihop! Var kan du som förälder hitta den bästa julklappen eller födelsedagspresenten till ditt barn? Hos mresell.se naturligtvis, som har allt du behöver och lite till. Här finns marknadens absolut bästa utbud av begagnade och servade Apple-produkter till riktigt fördelaktiga priser. På mresell.se kan du inte bara köpa utan också sälja dina egna begagnade produkter från Apple. Det bästa av allt är att du får 12 månaders garanti på köpet! Vill du ha fler valmöjligheter än de som erbjuds hos mresell.se kan du vända dig till Råd och rön som har testat en mängd olika surfplattor och presenterar sina fynd för att underlätta ditt val. Kom dock ihåg att billigast inte alltid är bäst och det gäller även surfplattor som ska tåla barns ofta omilda behandling.

Roligt lärande med spöket Laban

Spöket Laban är känd över hela världen för sin snällhet och han har hjälpt barn att komma tillrätta med rädslor av olika slag, inte minst genom att vara ett litet spöke i en stor värld. Med spöket Laban är det okej att vara liten och rädd. Laban behöver nämligen inte vara modig, utan han kan vara precis som han är. Kanske är det detta som har gjort Inger Sandbergs karaktär så älskad och översatt till ett 30-tal olika språk. Det nyfikna och snälla lilla spöket finns nu även som app där barn såväl hemma som i förskolan kan få följa med Laban på olika pedagogiska äventyr när han upptäcker sin omvärld och lär barnen om färger, djur, natur, matematik och bokstäver. En app kan nås via dator, mobiltelefon eller surfplatta och möjligheterna att spendera mer tid med spöket Laban har aldrig varit större.

Kombinera mera

Förutom appar och sagor kan surfplattan även användas till att se på filmer. Även här har det lilla spöket Laban mycket att erbjuda. Är ditt barn intresserad av någon annan berömd litterär figur kan du använda surfplattan precis som du vill. Det finns en hel värld att upptäcka från tryggheten innanför hemmets väggar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *