Spöket Laban, en barnfavorit

Spöket Laban är Inger och Lasse Sandbergs barnböcker som blivit en stor succé. Idag finns Spöket Laban både som böcker och tecknade filmer. Spöket Laban blev snabbt en favorit hos barnen och än idag är dessa böcker och filmer barnfavoriter. Historierna uppfanns år 1958 och år 1965 släpptes den första boken.

Spöken har alltid varit något skrämmande som de flesta är rädda för men med dessa böcker och historier får man lära känna ett snällt litet spöke som inte vill skrämmas.

Spöket Laban är ett snällt lakanspöke, han bor i källaren på slottet Gomorronsol. Hans pappa försöker att skrämmas på nätterna men oftast misslyckas han. Laban är vän med Lillprins Bus som är prinsen på slottet och tillsammans leker de och busar under dagarna. I varje historia och film får man följa med på ett nytt och spännande äventyr med dessa busiga vänner.

Ha med Spöket Laban på vägen Det som är fantastiskt idag och som underlättar för alla föräldrar är att med dagens teknik kan man ha med sig dessa filmer och böcker i fickan. Med vår fantastiska framgång inom teknologin har man alltid tillgång till Spöket Labans roliga historier i sin telefon eller Ipad, vilket även leder till en mindre packning när man ska iväg. Nu behöver man inte längre packa ner och ta med sig alla böcker eller vara begränsad när barnen vill se på Spöket Labans filmer. Det enda man behöver komma ihåg att packa med är sin powerbank för att kunna ladda sin mobil eller Ipad för att batteriet ska hålla hela dagen.

Nu kan barnen titta på Spöket Laban i väntrummet hos tandläkaren eller läkaren, i bilen eller på tåget när man är på väg någonstans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *