Finns det några snälla spöken?

A lone wonan stands in a misty underground tunnel

En del tänker bara på läskiga vålnader som ställer till det i hemmet, skräms och för liv när spöken kommer på tal. Men finns det snälla spöken? De som ser spöken och kan interagera med den världen säger att det absolut är en realitet. De kanske inte är lika stojiga eller ställer till det lika mycket som de andar vars existens är mer åt det mörka hållet, men det är säkert att säga att snälla spöken finns. Hur vet man då att man har snälla spöken i sin närhet? Läs vidare för hur du kan märka av deras existens.

Släktingar som spökar

Ja, vilka är de här snälla spökena som finns i vår närhet? Det är ofta våra släktingar, vare sig vi har träffat dem i livet eller om de levde långt innan vi var födda. De finns i vår närhet för att se efter oss och se till att vi har det bra. Ibland märker vi att de försöker få vår uppmärksamhet genom att flytta på saker eller genom att leda vår uppmärksamhet till något med hjälp av oväsen. Det är vanligt att det är barn som ser dessa spöken först. Dels är barnens sinnen mer öppna, men det är även för att våra avlidna släktingar gärna vill vaka över dem och därför håller sig i närheten. skaffa en skön spjälsäng på Bigbaby och se om ditt barn märker att en ande är där på nätterna. Ibland kan även babymonitors fånga upp spökets närvaro. Kom ihåg att dessa spöken vill oss väl, så du behöver inte vara rädd för att de ska skrämmas eller skada någon.

Varnar för faror

När det sker något i hemmet som kan bli en fara, som vid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *